VAN BEDRIJFSFEEST TOT VRIJMIBO.

Tijdens een intake gesprek bij u op kantoor of via Skype gaan wij samen met u  inventariseren wat het doel van het bedrijfsevenement.

Zo wordt uw doel onze uitdaging !

Vervolgens ontvangt u van ons een strategie en een passende offerte.

Wij erkennen dat het leven drukker is dan voorheen, daarom zijn we in 2014 Event-Rebels C & E gestart. Als antwoord op uw veeleisende en af en toe onmogelijke werkdruk.

Wij hebben scala aan Congress & Event management,  reis- en boekingsdiensten die zijn ingesteld om juist de werkdruk aanzienlijk te verlichten.

Tevens ontwikkelden we het SHINE-programma speciaal ontworpen om het personeel binnen horeca- en hotel organisaties naar een hoger service niveau te tillen.

We hebben jarenlang gebouwd aan exclusieve partnerships, zodat u de over beste meeting planners, Chauffeurs service, ticketing agents en location scouts kunt beschikken. Wij bieden zelfs beveiligingsdiensten.

[contact-form-7 404 "Not Found"]

Alles uit handen geven

Klinkt geweldig maar is ongeveer het moeilijkste om te doen in de voorbereiding een evenement. Wij snappen dit helemaal!

​Laten we dus eerst maar eens kennismaken.

Gedeeltelijk uit handen

Zelf al een hoop geregeld? dan kan het team van Event-Rebels samen met jullie de punten op de i zetten of het gedeelte waar tegenaan gehikt wordt oppakken en stroomlijnen.

​Samen pakken we de uitdagingen aan met als doel een spetterend evenement!

Onafhankelijk Cater-Agent

Event-Rebels zoekt, beoordeeld en boekt de meest geschikte Cateraar voor uw evenement.

Als Cater-Agent fungeren wij als uw onafhankelijke inkoper.

WIJ WERKEN O.A. SAMEN MET